Testimoniale

Ana MaghetiAssistant Marketing Manager, Grupul City Grill

Ce ne place cel mai mult la Graficisme? Sunt mereu acolo cand avem nevoie. Si fac lucrurile sa para simple. Sunt partenerii nostri de baza pentru toate materialele din campaniile noastre de comunicare. Si ma bucur sa ii stiu pe aproape

Oana PileckiWalkmaxx, Wellneo & Kosmodisk Brand Manager, Studio Moderna

Studio Moderna este o companie cu cerințe extrem de precise, venite din mai multe direcții în același timp. De aceea ne alegem partenerii cu mare grijă.

Lucrăm mereu cu cei de la Graficisme pe toate tipurile de campanii pe care le-am derulat fără să ne pară rău. Felicitări!

Sabina TrandafirMarketing Executive, World Class

De ce am ales Graficisme?

Într-o perioadă în care suntem în plină dezvoltare și în care ritmul este extrem de alert pentru orice proiect desfășurat, avem nevoie de parteneri care să țină pasul cu noi. Graficisme este unul dintre ei. Calitate, volum, rapiditate – caracteristici pe care le bifăm la fiecare colaborare.

Uneori este nevoie doar de un telefon sau un e-mail scurt, iar ei ne livrează produsul final. Comunicarea excelentă fiind un alt plus al colaborării.

Dacă vreți să vedem ce am făcut împreună, vă așteptăm în oricare dintre cluburile noastre!

Patricia MihaescuOperations Manager, Love Plus

Ca orice lucru pe care dacă îl faci cu plăcere îți iese și bine, lucrez cu drag cu echipa de la Graficisme și deși colaborarea noastră este abia la început, câteva cuvinte cheie îi definesc pe acești tineri și serviciile lor: de încredere, calitate, cost-eficiență, flexibilitate și rapiditate!

Adelina IordacheMarketing Manager, Premio Travel

Premio Travel este prezent în 13 țări, iar în România am pornit împreună la drum aproape în același timp, de aceea ne simțim strans legați de voi. Mult succes și la cât mai multe proiecte împreună!

Anca NeluHead of Marketing & PR, Leumi

Bravo! O echipă tânără ce face totul cu un entuziasm bolnăvicios.

Clienți

TOP